06-08-2016

Mens Bertil og Arthur venter på deres helt egne familier, så byder hverdagen på nye oplevelser og eventyr.
I går var de med på Anne Dorthe's arbejde, og her skulle de selvfølgelig hilse på Trippa og Stjerna. Til start var Arthur ikke så begejstret for den store hund - men hundeglade Stjerna, fik ham hurtigt tøet. Så blev der ellers snuset grundigt til hinanden - og de små fik en god oplevelse med heste :)

29-07-2016

I dag har vi været på strøgtur, og sikken en fest det var. Mens vi spiste sen frokost, hyggede de små sig med en lille snack og en bette lur. De fik hilst på mange, og børn er de bare vilde med. De mødte en grand danois, som de glad viffede til og bød op til leg :) De er nogle herlige små banditter, der bare møder alt nyt i stiv pote....

29-07-2016

I går tog vi til vandet med de små krudttønder, og de det syntes de der var sjovt... Der blev gravet i sandet, dyppet poter i vandet og løbet hurtigt. På vejen vej tog vi en tur forbi havnen i Struer, hvor de fik hilst på mange mennesker.

21-07-2016

Der bliver løbet, tumlet og leget i stor stil... men når hvalpene forsvinder, som dug for solen, så ved vi, hvor vi skal kigge :) Så arbejder de med at flytte jord under den gamle troldhassel, og skal love for, at de små poter er effektive :)

21-07-2016

Vi er lidt bagefter med opdateringer... men vejret har været så skøn, og det er jo med, at nyde den danske sommer, når den er her :)
Men i mandags var vi til dyrlæge i Rødkærsbro til øjenlysning og sundhedstjek... De var alle sunde og temmelig friske... fine øjne, der var fri for sygdomme - eneste bemærkning var et enkelt øjenhår og et lille underbid... Men skønt, når dyrlægen kan lide det hun ser ;)